Σύμβουλος ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.
Διατίθεται προς πώληση κατ` αποκλειστικότητα κτίριο 305 τ.μ. μαζί με καλύβι 62 τ.μ. στην περιοχή του Στάφυλου στη Σκόπελο. Τα οικήματα βρίσκονται σε οικόπεδο 9000 τ.μ. κι έχουν ξεχωριστές εισόδους το καθένα.
Το κτίριο αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται ένα δυάρι, καθώς κι ένας αποθηκευτικός χώρος. Το δυάρι διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο κι ένα μπάνιο. Στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρεις γκαρσονιέρες (ανά όροφο), οι οποίες διαθέτουν ξεχωριστά κουζινάκι και μπάνιο η καθεμία. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη-πετρέλαιο, τα δάπεδά του είναι από πλακάκια και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου. Είναι προσβάσιμο από άσφαλτο, περιτριγυρίζεται από πλούσια βλάστηση και κήπο με δέντρα κι έχει θέα στους καταπράσινους λόφους του νησιού. Αποτελεί μια ιδανική πρόταση για εξοχική κατοικία ή επενδυτική κίνηση, η οποία θα αποφέρει υψηλές αποδόσεις στο μέλλον.
Κατά την είσοδό μας στο καλύβι των 64 τ.μ. συναντάμε το καθιστικό με την κουζίνα. Στον επάνω όροφο υπάρχει το υπνοδωμάτιο. Το ακίνητο χρήζει ολικής ανακαίνισης. Η μονοκατοικία βρίσκεται σε αγροτεμάχιο 5,051 τ.μ., είναι επίπεδο, γεμάτο με οπωροφόρα δέντρα κι ελιές. Απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρα από την παραλία της Σταφύλου και 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σκοπέλου.
Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των βορίων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουνού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτή την ξεχωριστή ομορφιά της επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

  • Διπλά τζάμια
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
  • Τζάκι

Χάρτης

Street View